Muut ripsienpidennyksiin liittyvät jatkokoulutukset

SERTIFIOITUJEN TEKIJÖIDEN JATKOKOULUTUKSET (ADVANCED TRAINING)

Kun olet sertifioitunut ja työskentelet säännöllisesti Xtreme Lashes -konseptin mukaisesti ripsienpidennysten parissa, voit osallistua jatkokoulutuksiin (Advanced Training). Xtreme Lashesin jatkokoulutuksissa käydään läpi edistyneempiä ripsienpidennystekniikoita, teoriaa sekä väri- ja muoto-oppia. Koulutuksessa käydään läpi mm. eri silmien muotojen kanssa työskentelyä, feathering-tekniikkaa, layering-tekniikkaa, volumizing-tekniikkaa, bridging-tekniikkaa, highlighting ja lowlighting -tekniikkoja, fading-tekniikkaa, tipping-tekniikkaa, erilaisten väriripsien ja kristallien käyttöä sekä työtä nopeuttavia erikoistekniikoita. Kun hallitset advanced-tekniikat, voit tulla tekemään Advanced-tekniikan näyttökokeen, jonka jälkeen sinut nimetään Xtreme Lashes Advanced -ripsimuotoilijaksi. Saat Xtreme Lashes Advanced -sertifikaatin ja ammattilaishakemistoon merkitään kohdallesi, että olet Advanced-tason ripsimuotoilija. Voit käyttää koulutuksessa koulutuskeskuksen tarvikkeita, mutta ota mukaan omat pinsettisi.

Kun olet suoriutunut jatkokoulutuksesta onnistuneesti, sinulla on mahdollisuus kehittyä Xtreme Lashes -kouluttajaksi. Kun olet tässä vaiheessa, ota meihin yhteyttä.

KOULUTTAJAKOULUTUS

Parhailla tekijöillämme on mahdollisuus kouluttautua Xtreme Lashes® -kouluttajiksi. Kerro meille, jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, niin luodaan yhdessä askelmerkit urakehityksellesi.

Advertisement