Paras ripsienpidennyskoulutus

Paras ripsienpidennyskoulutus, Xtreme Lashes, markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutusohjelma jota on kehitetty 10 vuoden ajan

Paras ripsienpidennyskoulutus, Xtreme Lashes, markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutusohjelma jota on kehitetty 10 vuoden ajan

Paras ripsienpidennyskoulutus

Kouluttajasi on  Xtreme Lashesin sertifioima, ammattitaitoinen ripsienpidennyskouluttaja. Edellytämme kauneudenhoito- tai terveydenhoitoaalan peruskoulutusta jokaiselta koulutettavaltamme. Perehdytämme sinut tekniikkamme ja tuotteisiimme sekä annamme valmiudet markkinoida työtäsi ripsimuotoilijana. Koulutus perustuu tekemällä oppimiseen – koulutuksessa teet ripsienpidennykset ammattilaisen avustamana. Koulutuksemme on markkinoiden yksityiskohtaisin ja sitä on kehitetty aina eteenpäin jo vuodesta 2005 lähtien, jolla taakaamme, että saat vahvan pohjan toimimaan arvostettuna Xtreme Lashes® -ripsimuotoilijana sekä laadukkaan palvelun tarjoajana asiakkaillesi. Laatu on Xtreme Lashesille avainsana, jonka haluamme varmistaa näkemällä, että pystyt opintojesi jälkeen tekemään laadukasta työtä ripsienpidennysten parissa. Jos haluat saada markkinoiden laadukkaimman ja yksityiskohtaisimman ripsienpidennyskoulutuksen, valintasi on Xtreme Lashes. Koulutusputkemme sisältää seuraavat tekniikat: yksittäiset ripsienpidennykset, volyymiripset sekä Xtreme Lashesin kehittämät erikoistekniikat joihin et saa koulutusta mistään muualta.

Kaikki Xtreme Lashes -kouluttajat omaavat laajan kokemuksen käytännön työn koulutuksesta. Xtreme Lashesin koulutusohjelma on omaa laatuaan ja siksi edellytämme kaikilta opiskelijoiltamme koulutusohjelman läpi käyntiä – vaikka olisit käynyt toisen merkin koulutuksen.

Xtreme Lashesin ripsienpidennyskoulutusohjelma - koulutusohjelman jälkeen taitojasi kehitetään jatkuvasti ja saat sekä markkinoinnillista että liiketoiminnallista tukea

Xtreme Lashesin ripsienpidennyskoulutusohjelma – koulutusohjelman jälkeen taitojasi kehitetään jatkuvasti ja saat sekä markkinoinnillista että liiketoiminnallista tukea

Sen lisäksi, että kouluttajiemme tulee olla alansa parhaita tekijöitä, heiltä edellytetään sitä, että he antavat oman tietonsa opiskelijoidensa käytettäväksi täydestä sydämestään. Kouluttajat käyvät säännöllisesti läpi lisäkoulutuksia joissa heidän taitoja hiotaan edelleen eteenpäin. Kouluttajiltamme edellytetään lisäksi:

* Kyky tehdä täydelliset ripset asiakkaalle

* Vahva intohimoa ripsienpidennysten koulutusten pitämistä kohtaan

* Ammattimainen persoona

* Erinomainen eriintyjä ja hyvät kommunikaatiotaidot

* Erittäin pitkäjänteinen

* Persoona, joka mielellään jakaa oman tietotaitonsa opiskelijoille

* Kyky soveltaa opetusmetodit mihin tahansa persoonallisuuteen ja osaamistasoon

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksessa kouluttavat saavat apua ripsienpidennysten tekemisessä kädestä pitäen

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksessa kouluttavat saavat apua ripsienpidennysten tekemisessä kädestä pitäen

Standardisoitu koulutusohjelma

Xtreme Lashesin koulutusohjelma on yhtenäinen ympäri maailman. Mihin tahansa koulutukseen maailmassa osallistut, opit samat tiedot ja taidot, joita vaaditaan menestyäkseen ripsien pidennysten alalla. Kuluttajat vaativat tiettyä tasoa tehdystä työstä ja mikään muu yritys alalla ei tarjoa yhtä korkealaatuista, yksityiskohtaista, ammattimaista tai yhtenäistä koulutusohjelmaa kuin Xtreme Lashes. Peruskoulutuksessamme (Level 1) opit mm.

* Oikean välineiden käsittelytavan sekä asiakasturvallisuuteen ja hygieniaan liittyvät asiat

* Laittotekniikat käytännössä:

__x__Oikean poimimistavan

__x__Kuinka poimia sopiva määrä kiinnitysainetta, jotta kiinnityskohdasta tulee siisti

__x__Kuinka tehdä ripsistä kestävämmät erityisen tekniikkamme avulla

__x__Erottelutekniikat

__x__Miten käsitellä ripsiä, jotka eivät ole suoria

__x__Ripsien mittaaminen oikeiden pituuksien, paksuuksien ja kaarevuuksien valitsemiseksi

* Xtreme Lashesin ripsien arkkitehtuuri, joka sovelletaan sopivaksi kuhunkin silmän muotoon

* Ripsien poistaminen aiheuttamatta tuhoa niille

* Tuotetietous, ripsien ylläpito-ohjeet ja miten myydä jälleenmyyntituotteita

* Miten mainostaa ja markkinoida tehokkaasti uutta taitoasi

* Jälleenmyyntituotteiden markkinointi – tuotteiden, joiden avulla voit lisätä liikevaihtoasi jokaisen asiakkaan osalta jopa 30%

Opit koulutusohjelmamme aikana, miten markkinoida palvelujasi testatusti toimivien markkinointitekniikoiden avulla. Tarjoamme käyttöösi markkinointimateriaalit räätälöidysti juuri sinun yritystäsi varten: esitteet, käyntikortit, julisteet, banderollit tai mitä tahansa muuta, mitä tarvitset käyttöösi mainostoimistokulujen osalta veloituksetta.

15% alennus jälleenmyyntituotteiden ostoista koulutuksen aikana
Tarjoamme koulutuksen aikana tehdyistä jälleenmyyntituotteiden ostoista 15% alennuksen. Kouluttajasi avustaa sinua tuotteiden ostossa ja markkinoinnissa. Hyödynnä tämä tarjous koulutuksen yhteydessä ja hanki jälleenmyyntituotevarastoa edullisemmin.

Markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutus on tie menestykseen. Valitse siis Xtreme Lashes.

Markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutus on tie menestykseen. Valitse siis Xtreme Lashes.

Sertifiointi

Koulutuksen suorittaminen on ensimmäinen askel kohti ammattimaisuutta ripsien pidennysten alalla. Kun olet tehnyt riittävän määrän ripsisettejä onnistuneesti, voit osallistua näyttökokeeseen ja näin tulla sertifioiduksi ripsimuotoilijaksi.

Kun olet suorittanut näyttökokeesi onnistuneesti, lähetämme sinulle sertifikaatin ja lisäämme sinut ”Ammattilaiset Suomessa” -listalle. Vain sertifioidut ammattilaiset näkyvät tällä listalla, joten sertifiointi on erittäin tärkeä osa koulutustasi. Sertifioinnin jälkeen voit osallistua myös ainutlaatuiseen Xtreme Lashes Advanced -koulutusohjelmaan. Näitä oppeja et opi muualta!

Ripsienpidennysalan jatkokoulutukset

Sertifioinnin jälkeen on aika jatkaa oppimista ja ammatissasi kehittymistä. Xtreme Lashes on tutkinut ja hyödyntänyt volyymiripsitekniikkaa jo vuodesta 2007 lähtien. Volyymiripsikoulutus onkin yksi merkittävimmistä, ellei merkittävin ripsienpidennysten jatkokoulutus jota Xtreme Lashes tarjoaa. Suomessa jo yli 100 sertifioitua Xtreme Lashes -ripsimuotoilijaa on käynyt läpi tämän koulutuksen ja tekijöitä koulutetaan jatkuvasti lisää. Muita jatkokoulutuksia ovat muun muassa layering, feathering ja tipping-tekniikat.

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksia järjestetään Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Haluaisitko olla yksi Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista?

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksia järjestetään Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Haluaisitko olla yksi Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista?

Advertisement