Ripsienpidennyskoulutus – klassiset yksittäispidennykset

Paras ripsienpidennyskoulutus, Xtreme Lashes, markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutusohjelma jota on kehitetty 10 vuoden ajan

Paras ripsienpidennyskoulutus, Xtreme Lashes, markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutusohjelma jota on kehitetty 10 vuoden ajan

RIPSIENPIDENNYSKOULUTUS – KLASSISET YKSITTÄISPIDENNYKSET

PERUSKOULUTUS (LEVEL 1 TRAINING) Hinta 750 € + alv (2 päivää)

Koulutuskuvaus

Kaksipäiväinen peruskoulutusohjelmamme pureutuu syvälle ripsienpidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu siitä, että merkin koulutusohjelma on alan yksityiskohtaisin, mikä takaa koulutettavalle parhaat mahdolliset tiedot ja taidot uudella alalla ripsienpidennysten parissa. Xtreme Lashes on toiminut jo ripsienpidennysten alkujuurilta, vuodesta 2005 lähtien ripsienpidennysalan suunnannäyttäjänä. Peruskoulutuksemme on näiden vuosien aikana kehittynyt jatkuvasti eteenpäin ja uusimmat päivitykset koulutusohjelmamme on saanut keväällä 2015.

Klikkaa yllä olevasta kuvasta nettiesitteeseen

Koulutuksen sisältö ja ohjelma

Kaksipäiväisestä koulutuksestamme noin puolet ajasta käydään läpi teoriaa ja toinen puolikas harjoitellaan ripsienpidennysten tekoa ammattilaisen avustuksella ensin mannekiinipäällä ja sen jälkeen elävällä mallilla.

Yksityiskohtainen teoriaosuus
antaa sinulle tarkan tietopohjan ennen käytännön osuuteen ryhtymistä. Koulutusohjelmamme teoriaosuudessa käydään läpi tarkasti mm. silmiin ja silmäripsiin liittyvää teoriaa, turvallisuustietoutta, hygieniatietoutta, oikeanlaista välineiden käsittelyä, asiakkaan konsultointia, silmän muotojen huomioon ottamista, liiketoiminnallista sekä markkinoinnillista koulutusta, tuote- ja ainesosatietoutta, tarkat tekniikkaohjeet (poimiminen, liiman käyttö, kiinnittäminen, erottelu, luonnonripsien suoristaminen, luonnonripsien mittaaminen ja sopivien ripsien valinta sekä ripsien poistaminen) sekä konseptinmukaiset työskentelytavat, jotka ottavat huomioon erityisesti turvallisuuden ja hygienian. Havainnolliset videonpätkät täydentävät teoriaosuutta, jolloin saat jo teoriavaiheessa erittäin paljon tietoa itse käytännön työskentelyä varten. Voit tehdä muistiinpanoja kattavaan koulutuskansioosi, jonka saat mukaan koulutuksen jälkeen hoitolaasi.

Käytännön osuudessa työskentelet ennen elävällä mallilla harjoittelua mm. mannekiinipäällä. Kun olet teknisesti valmis, siirryt harjoittelemaan työskentelyä kaikkine vaiheineen asiakkaan sisääntulosta pois lähtöön elävällä mallilla, joka on opiskelutoverisi. Saat olla siis toisen opiskelijan mallina, joka on tärkeää, jotta ymmärrät, miltä asiakkaana olo tuntuu.

Koulutuksen agenda:

Päivä 1

8.45 – 9.00 Koulutukseen rekisteröityminen ja tervetulokahvit
9.00 – 11.30 Teoriaosa 1
11.30 – 12.00 Lounas
12.00 – 14.00 Teoriaosa 2
14.00 – 14.15 Iltapäiväkahvit
14.15 – 18.00 Käytännön osuus 1

Päivä 2

8.45 – 9.00 Aamukahvit
9.00 – 12.00  Käytännön osuus 2
12.00 – 12.30 Lounas
12.30 – 15.30 Käytännön osuus 3
15.30 – 15.45 Iltapäiväkahvit
15.45 – 18.00 Teoriaosuus 3

Mitä tarvitset koulutukseen?

Kaikki koulutuksessa tarvittavat materiaalit, mallit ja tarjoilut järjestyvät meidän kauttamme ja koulutuksen hinta sisältää Studen Kit -tuotepaketin joten saat kaikki koulutuksessa tarvittavat tarvikkeet (ei sisällä pinsettejä, pinsetit Business Development Kit -tuotepaketissa) meiltä ja ne sisältyvät koulutuksen hintaan. Varaat vain mukavat työskentelyvaatteet ja avoimen oppimisfiiliksen mukaan ja olet valmis matkalle yhdeksi maailman ja Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista. Jos sinulla on ripsienpidennykset, muistathan poistattaa ne ennen koulutukseen saapumista, koska sinulle laitetaan koulutuksen yhteydessä uusia ripsiä. Varsinaista hoitolatyöskentelyä varten suosittelemme hankkimaan Business Development Kit -tuotepaketin. Paketin hankkiminen on järkevä sijoitus, koska paketin muodossa tuotteet maksavat vähemmän kuin erikseen ostettuina. Lisätietoja tästä tuotepaketista löydät täältä.

Mitä koulutushinta sisältää?

Kahden päivän Xtreme Lashes -peruskoulutus sisältää koulutuksen lisäksi Student Kit -tuotepaketin, kattavanteoriakansion, tarjoilut (aamupäiväkahvit, lounaat ja iltapäiväkahvit kumpanakin päivänä). Koulutukseen osallistuttuasi pääset myös osaksi ”Roadmap to Success with Xtreme Lashes” -ohjelmaa, jossa tuemme sinua jatkuvasti eteenpäin ripsienpidennysten alalla. Sertifioiduttuasi tarjoamme myös muita etuja, kuten veloituksettomat mainostoimistopalvelut sekä henkilökohtaisen tukihenkilön, joka pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä peruskoulutuksesi jälkeen.

Koulutukseen hakeminen

* Edellytämme kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan kokemusta/koulutusta jokaiselta koulutettavaltamme

* Xtreme Lashes -merkki myönnetään edustuksena valikoituihin hoitoloihin seuraavin periaattein:

—Viralliset hoitolatilat (ei kotihoitola)

—Riittävä pohjakoulutus/alan kokemus

—Yhteistyökyky ja halu panostaa merkin menestykseen

—Kyky ja halu noudattaa Xtreme Lashesin toimintaperiaatteita

—Ota yhteyttä info (ät) xtremelashes (piste) fi tai puh. 0440 875 880

Peruutukset, koulutusajankohdan siirto, koulutuksen siirtyminen, sairastapaukset, koulutettavan tasoon liittyvät vaatimukset

* 8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen alkamista koulutuksen ajankohtaa on mahdollista siirtää veloituksetta

* Mikäli koulutusajankohtaa siirretään 1-7 päivää ennen koulutusta, siirrosta veloitetaan 100 €
* Koulutuksen peruuttaminen
—8 tai yli 8 päivää ennen koulutuksen peruuttamisesta veloitetaan varausmaksu (150 €)
—1-7 päivää ennen koulutusta peruutetusta koulutuksesta laskutetaan varausmaksun lisäksi 300 €
—Mikäli peruutusta ei tehdä eikä opiskelija tule paikalle koulutukseen, veloitetaan koko koulutuksen arvo.

—Mikäli koulutuksen järjestäjä joutuu peruuttamaan syystä tai toisesta koulutuksen ajankohdan, sovitaan uusi koulutusajankohta, jonne koulutukseen ilmoittautunut saa osallistua. Esim. kouluttajan sairastuessa yllättäen tai muussa ns. force majeure -tilanteessa koulutusmaksua ei hyvitetä tai palauteta, vaan sovitaan uusi ajankohta.

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksia järjestetään Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Haluaisitko olla yksi Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista?

Xtreme Lashes -ripsienpidennyskoulutuksia järjestetään Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Haluaisitko olla yksi Suomen arvostetuimmista ripsimuotoilijoista?

MATERIAALINVAIHTOKOULUTUKSET

VAIHTOKOULUTUS (tai opiskelija) Hinta 375€ + alv (2 päivää)

Koulutuskuvaus

Jos olet käynyt jo jonkin toisen merkin koulutuksen ja haluat kehittää taitojasi yhdeksi maailman ja Suomen taitavimmista ripsimuotoilijoista, tarjoamme sinulle vaihtokoulutuksen edullisemmin, jotta urakehityksesi olisi sinulle taloudellisesti mahdollisimman kannattavaa. Astu siis rohkeasi urallasi eteenpäin ja liity arvostettujen Xtreme Lashes -ripsitaitureiden joukkoon! Koulutuspäivät ovat koulutuskalenterissa samat kuin Level 1 -päivät. Koulutushinta sisältää Studen kit -opiskelutarvikepaketin ja voit hankkia joko Business Development Kit -tuotepaketin tai ne tuotteet jotka koet tarpeelliseksi hankkia. Tämä hinta pätee myös kauneudenhoitoalan opiskelijoille.

VAIHTO+VOLYYMIKOULUTUS 695€ + alv (2 päivää)

Vaihto-+volyymikoulutuksen ensimmäisenä päivänä järjestetään tiivistettu vaihtokoulutus kokeneille tekijöille jotka ovat käyttäneet toista merkkiä aiemmin. Teoriaosuus on pääosin sama kuin Level 1 -koulutuksen ensimmäinen päivä. Toisena koulutuspäivänä on volyymiripsikoulutus (lue lisää Volumation-koulutukset-kohdasta).

Kahden päivän mittaisen koulutuksen hinta sisältää vaihtokoulutuspäivän ja volyymikoulutuspäivän lisäksi Studen Kit -opiskelutarvikepaketit kummaksikin opiskelupäiväksi. Opiskelutarvikepaketeissa on kaikki tarvittava materiaali mitä tarvitset koulutuspäivien aikana lukuunottamatta liimaa ja volyymiripsipinsettejä. Liiman voit hankkia sen mukaan mitä liimaa haluat käyttää työssäsi. Saat koulutuksessa mahdollisuuden testata eri liimoja. Volyymikoulutukseen saat lainaksi volyymiripsien tekoa varten tarkoitetut pinsetit ja halutessasi voit hankkia nämä käyttöösi.

Halutessasi voit hankkia käyttöösi Business Development Kit -tuotepaketin joka sisältää kattavasti tarvikkeita edulliseen pakettihintaan. Voit hankkia myös tuotteita irtonaisina, mutta pakettimuodossa tuotteet ovat noin edullisemmat kuin irtonaisina ostettuina. Business Development Kit -tuotteet on pakattu tyylikkääseen mustaan laukkuun johon saat siististi järjestykseen kaikki ripsienpidennystarvikkeesi.

Jos olet valmis etenemään urallasi seuraavalle askeleelle, ota yhteyttä ja varataan sinulle koulutuspaikka.

SERTIFIOINTIKOULUTUS (CERTIFICATION TRAINING) Hinta 0 € peruskoulutuksen käyneille

Koulutuskuvaus

Sertifiointikoulutuksen yhteydessä saat osallistua veloituksetta seuraamaan peruskoulutusta ja virkistämään muistiasi ennen sertifiointinäyttökokeen suorittamista. Käymme samalla läpi tekniikkoihin ja tuotteisiimme liittyvät uudet asiat. Teoriaosuuden jälkeen tehtävänäsi on tehdä Xtreme Lashes -konseptin mukainen ripsienpidennys määrätyssä ajassa. Näyttökoe on mahdollista suorittaa minkä tahansa peruskoulutuksen yhteydessä. Kun olet valmis näyttökokeeseen, ota yhteyttä, niin varataan sinulle näyttökoeaika. Näytön yhteydessä tarkistamme mihin tekniikkasi on kehittynyt ja hiomme taitojasi edelleen. Annamme myös vinkkejä, miten voit nopeuttaa työskentelyäsi ja parantaa työsi jälkeä. Sertifioinnin suoritettuasi saat Xtreme Lashes -sertifikaatin ja yhteystietosi lisätään ammattilaishakemistoomme, josta kuluttajat löytävät sinut. Sertifioinnin jälkeen saat osallistua jatkokoulutuksiimme ja verkkoseminaareihimme.

Sertifiointi sisältyy peruskoulutuksen hintaan siinä Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa missä olet käynyt koulutuksesi. Mikäli haluat suorittaa sertifioinnin toisessa Xtreme Lashes -koulutuskeskuksessa, sertifiointi maksaa 50€ ja sertifiointimaksu maksetaan suoraan siihen koulutuskeskukseen missä suoritat sertifioinnin.

Lue lisää jatkokoulutuksista:

Volyymiripsikoulutus

Muut jatkokoulutukset

Advertisement