Turvallinen ripsienpidennys

Laatu ja turvallisuus
Xtreme Lashes on koko historiansa ajan kiinnittänyt erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on itse taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja on tuonut terveydenhoitoalan periaatteita vahvasti mukaan kehittäessään merkkiä.

TurvallisetRipsienpidennykset

Yksi merkin tärkeimmistä periaatteista on se, että Xtreme Lashes kouluttaa ripsimuotoilijoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa tai lääkäriaseman tiloissa. Xtreme Lashes® -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen. Xtreme Lashesin koulutus on markkinoiden yksityiskohtaisin ja laajin. Vastaavaa koulutusta ei ole muualla tarjolla.

RipsienpidennysKoulutusOhjelma

Xtreme Lashes kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, joka näkyy kaikessa, mitä Xtreme Lashes tekee. Koulutusohjelmasta, ammattilaistuotteista, kuluttajatuotteista, asiakkaan konsultoinnista ja palveluprosessista, markkinoinnista, liiketoiminnallisesta tuesta jne.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennys oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Ripsien laittoon varataan 2 – 2,5 tuntia. Laittoaika riippuu kiinnitettävien ripsien määrästä ja siitä minkälaisen lopputuloksen asiakas haluaa. Tyypillisesti ripsiä kiinnitetään n. 85 kpl / silmä, mutta Xtreme Lashes® -muotoilijat pyrkivät laittamaan niin paljon ripsiä kuin sovitussa ajassa ehtivät. Tulos on tällöin erittäin näyttävä ja pitkäkestoinen.

Miten valita turvallinen ripsienpidennysmerkki ja ripsien laittaja?

* Valitse merkki, joka myy tuotteitaan ainoastaan kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille

* Valitse merkki, joka sijoittaa tuotekehitykseen ja tutkimukseen turvallisuuden sekä laadun takaamiseksi

* Valitse merkki, joka vaatii koulutettavilta henkilöiltä näyttökokeen osaamisestaan

Xtreme Lashes -sertifikaatti on laadun tae

Xtreme Lashes kehitti ensimmäisenä maailmassa ripsimuotoilijoiden sertifiointiohjelman jossa ripsimuotoilija suorittaa merkin vaatimusten mukaisen näyttökokeen. Näyttökokeesta suoriuduttuaan ripsimuotoilija saa Xtreme Lashes -sertifikaatin joka on Xtreme Lashesin tae siitä, että tekijä on osoittanut tekevänsä ensiluokkaisen laadukasta työnjälkeä. Löydät Xtreme Lashes -ripsimuotoilijahakemiston täältä: http://www.xtremelashes.fi/xtremelasheshoitolat.html

Advertisement