Volyymiripset

Xtreme Lashes Volumation -volyymiripset, volume lashes, volumeripset

Xtreme Lashes Volumation -volyymiripset, volume lashes, volumeripset

Turvalliset Xtreme Lashes -volyymiripset

Xtreme Lashesin historia volyymiripsien saralla on lähtöisin vuodesta 2008 jolloin merkin innovatiiviset ripsimuotoilijat saivat idean kokeilla useamman pidennyskuidun kiinnittämistä yhteen luonnonripseen. Testauksia tehtiin ja valitettavasti huomattiin, että luonnonripset kärsivät liiasta painosta jota ripsiin tuli kiinni. Xtreme Lashesin periaatteena on tutkia erittäin tarkasti turvallisempia vaihtoehtoja ja muutaman vuoden tauon jälkeen Xtreme Lashes palasi tarjoamaan volyymiripsiin liittyviä tuotteita ja koulutuksia.

Samalla Xtreme Lashes lanseerasi Xtreme Lashes Lash Calcutor™ -laskinohjelmiston, jonka avulla ripsimuotoilija tietää tarkalleen kuinka monta, minkäpituista ja -paksuista ripsienpidennyskuitua asiakkaalle on turvallista kiinnittää siten, ettei ole vaaraa, että asiakkaan luonnonripset kärsisivät pidennysten painosta. Lisäksi samalla lanseerattiin uudet ripsikuidut, jotka ovat perinteisissä ripsienpidennyksissä käytettäviin ripsikuituihin verrattuna ohuempia jolloin useamman pidennyskuidun kiinnittäminen kerralla on turvallista tiettyyn rajaan asti jonka koulutettu Xtreme Lashes -volyymiripsimuotoilija tarkistaa ohjelmistostaan.  

Tämän tutkimustyön tuloksena syntyi 100%:n turvalliset volyymiripset – tutkitusti.

Tällä uudella tekniikalla saadaan näyttäviä tuloksia ja laskuria hyödyntäen – siten, että kuluttaja voi olla varma, että luonnonripsien kasvu ei vaarannu.

Xtreme Lashes tarjoaa volyymiripsitekniikkaan yksityiskohtaisen koulutusohjelman, jossa käydään kahta erilaista tekniikkaa volyymiripsiviuhkojen tekemiseen: Multi-Lash Pickup -tekniikka ja Stacking-tekniikka joissa on kummassakin omat etunsa.

Klassiset yksittäiset ripsienpidennykset verrattuna volyymiripsiin

Klassiset yksittäiset Xtreme Lashes -ripsienpidennykset verrattuna Xtreme Lashes -volyymiripsiin

Xtreme Lashes -volyymiripset ennen ja jälkeen, volumeripset, volumation, volume lashes

Xtreme Lashes -volyymiripset ennen ja jälkeen, volumeripset, volumation, volume lashes

Advertisement