Volyymiripsikoulutus

Xtreme Lashes -volyymiripset ennen ja jälkeen, volumeripset, volumation, volume lashes

Xtreme Lashes -volyymiripset ennen ja jälkeen, volumeripset, volumation, volume lashes

ADVANCED-KOULUTUS: VOLUMATION™ -VOLYYMIRIPSIKOULUTUS (1 päivä)

Siirry ripsienpidennysten alalla seuraavalle tasolle osallistumalla maailman johtavan ripsienpidennysmerkin Xtreme Lashes  Volumation™-koulutukseen. Volumation™-tekniikka on ripsienpidennysten alaa mullistava tekniikka, jolla saadaan ripsiin ennennäkemättömän näyttävät, runsaat ripset kuitenkin siten, että turvallisuus on otettu huomioon paremmin kuin millään muulla merkillä tehdyillä ripsillä.

Osallistu tähän jatkotason koulutukseen ja opit kiinnittämään useampia ripsiä kerrallaan yhteen luonnonripseen sekä luomaan kullekin asiakkaalle täysin räätälöidyn ilmeen joka sopii juuri kyseiselle asiakkaalle.  

Klassiset yksittäiset ripsienpidennykset verrattuna volyymiripsiin

Klassiset yksittäiset ripsienpidennykset verrattuna volyymiripsiin

Turvallisuusnäkökulma
Xtreme Lashes on merkki, joka on ensimmäisenä maailmassa tuonut esille ripsienpidennysten turvallisuusseikat ja jatkanut tällä linjalla kaikessa, mitä tekee. Xtreme Lashesin volumation-tekniikan taustalla toimii tärkeässä asemassa matemaattinen kaava sekä Lash Calculator™ -ohjelmisto, joka on Xtreme Lashesin itse kehittämä eikä vastaavaa ole kenelläkään muulla maailmassa. Tämän periaatteen pohjalta ripsimuotoilija saa käyttöönsä tarkat ohjeet siitä, minkälaisia paksuuksia, pituuksia ja ripsien määriä ripsimuotoilija voi käyttää turvallisesti siten, että kuluttajan ripset eivät kärsi pitkällä tähtäimellä.
Turvallisinta mahdollista näyttävyyttä
Volyymiripsikoulutuksessamme käytetään Faux Mink Bold Eyelash Extensions -pidennyksiä. Pidennyskuituja on saatavissa perinteisten paksuuksien lisäksi ultrakevyissä 0.07 mm:n ja 0.05 mm:n paksuuksissa. Kuidut on kehitetty ainoastaan Xtreme Lashesiä varten eikä niitä ole saatavissa mistään muualta.

 
Koulutuksen aikana opit:

1) Miten laskea asiakkaalle sopiva ja turvallinen määrä laitettavia ripsiä olipa asiakkaan ripset ohuita, lyhyitä, harvoja tai vahvoja, runsaita ja pitkiä.

2) Miten luoda asiakkaalle moniulotteisen runsaat ripset liittämällä luonnonripsiin ohuempia, lyhyempiä ja kevyempiä pidennyskuituja.

3) Miten erotella ripset, käyttää liimaa ja huoltaa ripset volyymiripsitekniikan avulla.  

4) Miten volyymiripset poistetaan oikein ja turvallisesti.

5) Miten ohjeistaa asiakkaitasi volyymiripsien ylläpitoon.

6) Miten jälleenmyydä Xtreme Lashes -kosmetiikkatuotteita.

Miksi ilmoittautua tähän koulutukseen

1) Saat lisää tuottoisuutta liiketoimintaasi ottamalla käyttöön turvallisen, näyttävän ja ripsienpidennysalan vallankumouksellisen volyymitekniikan.  

2) Saat uusia asiakkaita kun voit luoda näyttävän ilmeen myös niille asiakkaille, joilla on harvat, lyhyet tai harvat ripset joka ei ole aina ollut mahdollista perinteisen ripsienpidennystekniikan avulla.  

3) Saat koulutukseen osallistumisesta ja harjoitusjakson jälkeen näyttökokeen suoritettuasi sertifikaatin siitä, että osaat tehdä volyymiripset merkin vaatimustason mukaisesti.  

4) Saat ammattilaishakemistoomme merkinnän siitä, että olet suorittanut koulutuksen ja sertifioinnin onnistuneesti.  

Koulutuksessa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet

Saat koulutukseen käyttöösi tarvittavat tuotteet ja materiaalit, jotka on kehitetty nimenomaan tätä tekniikkaa varten.  

 
Osallistumisedellytykset

Jotta voit osallistua tähän koulutukseen. sinun tulee olla suorittanut Xtreme Lashes –sertifioinnin vuoden 2009 jälkeen tai osoittaa Level 1 -koulutuksen aikana, että hallitset merkin periaatteet vaatimusten mukaisesti..

Jatkokoulutusmahdollisuudet:
Tämän koulutuksen käytyäsi olet valmis osallistumaan koulutuksiin, joissa käydään läpi volyymitekniikkaan liittyviä jatkokoulutuksia, joissa ovat aiheina perking, feathering, layering, tipping sekä edistyneemmät volumation -tekniikat. Näihin koulutuksiin osallistuminen edellyttää, että olet suorittanut volyymitekniikan peruskoulutuksen ja näitä tekniikoita et opi muualla, koska Xtreme Lashes on kehittänyt nämä tekniikat.

Kesto: 1 päivä (n. 10 tuntia)

Hinta: 395 € + alv.

Markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutus on tie menestykseen. Valitse siis Xtreme Lashes.

Markkinoiden yksityiskohtaisin ripsienpidennyskoulutus on tie menestykseen. Valitse siis Xtreme Lashes.

HALUATKO OSALLISTUA XTREME LASHES -VOLYYMIRIPSIKOULUTUKSEEN, MUTTA ET OLE VIELÄ KÄYNYT XTREME LASHESIN PERUSKOULUTUSTA? VOIT OSALLISTUA MYÖS EDULLISEMPAAN VAIHTO+VOLYYMIKOULUTUKSEEN.

VAIHTO+VOLYYMIKOULUTUS 695€ + alv (2 päivää)

Vaihto-+volyymikoulutuksen ensimmäisenä päivänä järjestetään tiivistettu vaihtokoulutus kokeneille tekijöille jotka ovat käyttäneet toista merkkiä aiemmin. Teoriaosuus on pääosin sama kuin Level 1 -koulutuksen ensimmäinen päivä. Toisena koulutuspäivänä on volyymiripsikoulutus (lue lisää Volumation-koulutukset-kohdasta).

Kahden päivän mittaisen koulutuksen hinta sisältää vaihtokoulutuspäivän ja volyymikoulutuspäivän lisäksi Studen Kit -opiskelutarvikepaketit kummaksikin opiskelupäiväksi. Opiskelutarvikepaketeissa on kaikki tarvittava materiaali mitä tarvitset koulutuspäivien aikana lukuunottamatta liimaa ja volyymiripsipinsettejä. Liiman voit hankkia sen mukaan mitä liimaa haluat käyttää työssäsi. Saat koulutuksessa mahdollisuuden testata eri liimoja. Volyymikoulutukseen saat lainaksi volyymiripsien tekoa varten tarkoitetut pinsetit ja halutessasi voit hankkia nämä käyttöösi.

Halutessasi voit hankkia käyttöösi Business Development Kit -tuotepaketin joka sisältää kattavasti tarvikkeita edulliseen pakettihintaan. Voit hankkia myös tuotteita irtonaisina, mutta pakettimuodossa tuotteet ovat noin 40% edullisemmat kuin irtonaisina ostettuina. Business Development Kit -tuotteet on pakattu tyylikkääseen mustaan laukkuun johon saat siististi järjestykseen kaikki ripsienpidennystarvikkeesi.

Jos olet valmis etenemään urallasi seuraavalle askeleelle, ota yhteyttä ja varataan sinulle koulutuspaikka.

Advertisement