Xtreme Lashesin perustaja, Jo Mousselli

Xtreme Lashesin perustaja, Jo Mousselli

Xtreme Lashesin perustaja, Jo Mousselli toimi ennen Xtreme Lashesin perustamista tarveydenhoitoalan ammattilaisena. Hän ei koskaan kuvitellut, että hän voisi jonain päivänä johtaa maailmanlaajuista kosmetiikkayritystä, mutta niin kuitenkin tapahtui. Vuonna 2005 hän käynnisti ripsienpidennysliiketoimintansa – kymmenessä vuodessa Jo on nähnyt yrityksensä kasvavan kotona pyöritetystä perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi yritykseksi, jolla on liiketoimintaa 50 maassa ympäri maailman. Xtreme Lashes työllistää tänä päivänä Yhdysvalloissa yli 70 työntekijää ja 20 kouluttajaa ympäri Yhdysvaltojen – ja jatkaa työllistämistään nopealla tahdilla. Vuodesta 2005 lähtien, jolloin yritys perustettiin, Xtreme Lashes on kouluttanut yli 15 000 terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaista ympäri maailman ripsienpidennysten vahvoiksi ammattilaisiksi.

Xtreme Lashes rikastuttaa naisten elämää kautta maailman. Innovatiiviset kauneustuotteet, tinkimättömästä tuki, turvallisuuteen panostaminen sekä yksityiskohtaiset koulutukset ovat Xtreme Lashesin ja Jo Mousselliin liitettäviä avainsanoja. Xtreme Lashes tarjoaa aktiivisille ja kiireisille naisille päivittäistä kauneutta ja tehokkaita tuotteita, jotka eivät vaadi paljon ylläpitoa. Jo on luonut työpaikkoja ja mahdollisuuksia asiakkailleen tarjoamalla erittäin tuottavan lisän heidän palvelutarjontaansa – Xtreme Lashes® -ripsipidennykset. Jo´n menestys perustuu hänen aikaisempiin työkokemuksiinsa, jotka ovat olleet tärkeitä tekijöitä yritystä perustettaessa.

Jo tietää, minkälaista on olla nainen. Vaimona ja neljän aktiivisen lapsen äitinä hän on tukenut perhettään ja kouluttautunut – Jo tuntee modernin naisen vaikeudet. Hän tietää, mikä yhteys on sillä, että näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä. Jo´n hoivaava luonne on tehnyt hänelle helpoksi yhteistyön naisten kanssa.

Jo valmistui hoitotieteen opinnoistaan Teksasin naisten yliopistosta sivuaineenaan biologia. Hänellä on laaja lääketieteellinen ja tieteellistä kokemusta ihmisen anatomiasta, fysiologista, patologiasta ja farmaasiasta. Työskenneltyään useiden vuosien ajan hoitotyössä, hän alkoi toteuttaa intohimoaan kauneudenhoitoalalla. Jo yhdisti lääketieteellisen tietämyksensä tuotteisiinsa ja koulutukseen, joka on Xtreme Lashes® -järjestelmän ydin.

Jo´n ominaisuudet ja arvot ovat tehneet Xtreme Lashesistä alan markkinajohtajan ja arvostetuimman nimen ripsien pidennysten alalla. Jo loi Xtreme Lashesistä ammattilaispalvelun rajoittamalla tuotteiden myynnin ainoastaan tutkinnon suorittaneille kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille. Jo uhrasi lyhytaikaiset voittomahdollisuutensa ja investoi sekä yrityksen että alan pitkäaikaiseen terveyteen. Hän uskoo, että korkealaatuiselle käytännön koulutukselle ei ole vaihtoehtoja, joten hän teki siitä pakollisen osan oikeutta käyttää merkin tuotteita. Jos kuluttaja ei ole tyytyväinen, jos laitto ei ole turvallista, jos ripset eivät näytä hyvältä, jos tulokset eivät ole dramaattisia ja hyvin kestäviä – ala kärsii.

Kaikki tämä ei tapahtunut yhdessä yössä. Jo valitsi tien, jota ei ole niin paljon matkustettu: palvelun ja uhrausten tien. Hänen ahkerointinsa ja omistautuneisuutensa on tuottanut tulosta ja mahdollistaa nyt muiden naisten mahdollisuuden päästä nauttimaan menestyksestä, jonka elämä on tuonut hänelle.

Xtreme Lashes -koulutukseen osallistuminen on ollut paras asia, mitä olen eläissäni tehnyt. Se on ollut niin tuottavaa, että maksan sillä eläkkeeni. Asiakkaani ovat niin onnellisia ja uskollisia tälle tuotteelle. Ripset ovat oikeastaan muuttaneet asiakkaitteni elämää; he ovat niin onnellisia itsestään ja säästävät niin paljon aikaa valmistautuessaan lähtöön aamuisin. Tämä on aivan uskomatonta ja olen kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden olla osa tätä kaikkea. Osallistuin juuri jatkokoulutukseen – kouluttaja antoi meille niin paljon työtä helpottavia vinkkejä ja kertoi, miksi teemme tietyt asiat tietyllä tavalla” – Suzette Gisbert.

Advertisement